dissabte, 22 de setembre de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

V Marxa popular "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física"

V Marxa popular "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física"

 

Terrassa, 30 de setembre de 2017.  El dissabte 30 de setembre a les 10 del matí, es va celebrar per cinquena vegada, la marxa popular  "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física!" organitzada pel Servei d’Oncologia del CST i el CAR de Sant Cugat.

Com cada d’any l’objectiu ha estat sensibilitzar sobre la importància de l’activitat física en la prevenció del càncer. L’evidència científica demostra que una activitat física moderada i supervisada per especialistes pot tenir un paper molt important en la prevenció i en evitar recaure en  el càncer. D’aquí la importància de la recomanació de programes d’exercici físic per part d’oncòlegs i metges de família a persones que pateixen o han patit un tumor.

La caminada, amb un recorregut de 8km a l’entorn de Torrebonica, fou tot un èxit de participació amb més de 400 inscrits entre pacients, familiars i treballadors del CST.

Per agafar forces un cop acabada la marxa, una vegada més ISS va oferir fruita als assistents. Seguidament va haver-hi un sorteig i finalment es va emplaçar a tothom a participar en l’edició de l’any vinent.

Els donatius que es van recollir durant la jornada aniran destinats a l’estudi de la supervivència del càncer de mama, pulmó i colorectal al CST.

 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea