dilluns, 23 d'abril de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

TEC-MED Brokerage Event 27.02.13

TEC-MED Brokerage Event 27.02.13

El passat 27 de febrer, la Fundació Joan Costa Roma va participar com a membre XISCAT en l’edició 2013 del TEC-MED Brokerage Event que va organitzar el Parc de Salut en l’entorn del Clúster de les Tecnologies Mèdiques de Catalunya.

La jornada va agrupar més de 130 participants i va afavorir més de 500 entrevistes al voltant de quatre temàtiques prioritàries en entorn europeu: cronicitat, rehabilitació, habitació intel·ligent i hospital sostenible.

Per a l’ocasió, la jornada ha estat co-organitzada amb ACC1Ó i, amb l’impuls dels Ajuntaments Promotors del Clúster del què en forma part l’Ajuntament de Terrassa, en destaca la participació de XISCAT com a màxima representació hospitalària i mèdico-sanitària, amb una forta visibilitat de l’activitat d’innovació del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

En el marc de la jornada, es va celebrar el Market Place, espai on es van presentar necessitats de desenvolupament tecnològic d’idees de dos metges del CST, el Dr. Lorenzo Àlvarez i la Dra. Carme García. La primera ponència, sobre  “Tecnologia de microperforació de material calcificat per aplicació mèdica” va ser presentada pel Sr. Rickard Bucksch de la FJCR.  La Dra. Carme Garcia del CST es va focalitzar en la seva presentació en la demanda d’investigació i desenvolupament d’un “Teixit intel·ligent, capaç de generar calor, per a l’aplicació mèdica”.

A continuació, es va celebrar el Brokerage Event on un equip de professionals del CST, encapçalats  per la  directora d’innovació Dra. Elena Medarde, va reunir-se amb empreses i centres tecnològics participants amb l’objectiu de cercar noves oportunitats per desenvolupar projectes d’innovació en l’entorn sanitari.

Peu de foto. La Dra. Carme Garcia durant la seva presentació al Market Place.

 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea