dijous, 29 de juliol de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada de Recerca 2021 de la Formació Sanitària Especialitzada. Acte de Comiat als Residents del Consorci Sanitari de Terrassa

Jornada de Recerca 2021 de la Formació Sanitària Especialitzada. Acte de Comiat als Residents del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa. 18 de maig de 2021. L’Hospital de Terrassa ha acollit un any més la Jornada de Recerca 2021 de la Formació Sanitària Especialitzada del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).


En la Jornada s’han presentat 10 treballs de recerca fets pels residents del CST durant el seu període de formació.

En el transcurs de l’acte de Comiat als Residents del CST, s’han lliurat els guardons del IX Premi de Recerca Matilde Ezquerra Lezcano als treballs següents:

  • Primer premi al treball de recerca titulat “Evaluación de los factores de riesgo del cyberbulling por medio del anàlisis de ciberconducta, cibercotilleo y actitudes violentas en adolescentes de Terrassa” presentat per la  resident d’Infermeria d’Atenció Familiar i Comunitària, Verònica Fernàndez Martins.  • Accèssit al treball de recerca titulat Segon premi al treball titulat “La excelencia en cuidados de atención primaria. Estudio descriptivo sobre la aplicación de Guías de Buenas Prácticas por profesionales de enfermería” presentat per la resident d’Infermeria d’Atenció Familiar i Comunitària, Maria Navarro Picó.La Dra. Elena Medarde, presidenta del jurat, ha animat als residents que acaben la seva formació a trobar espais per fer recerca i innovació i a esdevenir agents de canvi.  

Els premis, que s’han atorgat per novena vegada, estan dedicats a la memòria de la Dra. Matilde Ezquerra que va treballar al CST durant més de 20 anys, primer com a metgessa de família i posteriorment com a responsable del Departament de Docència del CST.

Posteriorment, s’ha celebrat l’Acte de Comiat als residents del CST amb motiu de la finalització del període formatiu (adjuntem foto).

Enguany finalitzen 37 residents de les especialitats d’anestèsia i reanimació, cirurgia general i de l’aparell digestiu, cirurgia ortopèdica i traumatologia, geriatria, infermeria familiar i comunitària, infermeria salut mental, llevadores, medicina de família i comunitària, medicina interna, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, pediatria, psicologia clínica, psiquiatria i radiodiagnòstic.

La valoració dels residents pel que fa a la seva formació ha estat molt positiva així com la dels seus tutors, destacant que la majoria dels professionals ja s’incorporen a un lloc de treball. Aquest any el 75% dels residents continuaran la seva tasca professional al Consorci Sanitari de Terrassa.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea