diumenge, 24 de juny de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada de Cribatge del Càncer de Mama 08.02.13

Jornada de Cribatge del Càncer de Mama 08.02.13

El passat 8 de febrer, a la Sala Mútua Terrassa, va tenir lloc la Jornada de Cribratge del Càncer de Mama al Vallès Occidental Oest. 10 anys d’experiència.

La jornada, organitzada pel Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama del Vallès Occidental Oest, i les unitats de Patologia de Mama del Consorci Sanitari de Terrassa i l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, va comptar amb més de 200 assistents.

La jornada es va dividir en dues sessions.

Sessió del matí

En aquesta part de caire científic i assistencial es van exposar les dades de la Unitat pel que fa als paràmetres que determina el PDPCM de la Generalitat de Catalunya, es va parlar de les controvèrsies del cribratge i es van exposar dues ponències noves; el cribratge en dones amb antecedents familiars, i un estudi comparatiu entre les pacients diagnosticades en el programa i les pacients diagnosticades de forma sincrònica, comparant les dades epidemiològiques, les recidives locals i a distància i la mortalitat.

Sessió de la tarda

Aquesta part va estar adreçada a les pacients amb càncer de mama i al públic en general, amb una taula rodona formada per dones amb antecedents de càncer de mama i algunes de les seves parelles. On es va parlar sobre la percepció de la dolorosa notícia, de la presa de decisions davant del tractament, de les conseqüències futures de les decisions i dels suports reals i necessaris de les  pacients i dels seus familiars.

 VEURE EL PROGRAMA

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea