diumenge, 7 de juny de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada de cloenda de l’Itinerari Formatiu de Comandaments del CST

Jornada de cloenda de l’Itinerari Formatiu de Comandaments del CSTTerrassa, 20 de juny de 2019. El dia 20 de juny es va celebrar la Jornada de Cloenda de l’Itinerari Formatiu de Comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on els participants van defensar els seus projectes finals.


L’Itinerari Formatiu de Comandaments s’ha dissenyat per desenvolupar competències de lideratge i habilitats directives, tenint en compte el rol de motor de canvi que els comandaments que han seguit l’itinerari hauran d’assumir en els pròxims anys per tal d’operativitzar el Pla Estratègic del CST.


La presentació de la jornada va anar a càrrec del Dr. Jaume Boadas, director assistencial del CST, de la Sra. Antònia Villalba, directora d’Infermeria del CST, i del Sr. Miquel Poch, director de Recursos Humans del CST.


Després de la conferència “Desbloquejant estratègies d’aprenentatge continuat” a càrrec del Sr. Oscar Dalmau, gerent d’Unió Consorci Formació, es van presentar i defensar els diferents projectes.


La cloenda la van realitzar el Sr. Oscar Dalmau i el Dr. Jaume Boadas, els quals van felicitar als comandaments per la qualitat dels seus projectes i van remarcar la importància del constant aprenentatge i desenvolupament tant personal com professional, apel·lant al seu lideratge en la gestió dels equips de les seves àrees de responsabilitat.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea