dijous, 29 de juliol de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Els mòduls exteriors del CAP Anton de Borja ja estan operatius

Els mòduls exteriors del CAP Anton de Borja ja estan operatius


- L’equipament de Rubí anirà destinat a atendre pacients amb símptomes de Covid19

Rubí, 30 d’abril de 2021 - El Consorci Sanitari de Terrassa ha posat en marxa 3 mòduls de suport davant del Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton de Borja de Rubí per donar assistència als pacients amb sospita COVID-19 i les proves relacionades amb el seu diagnòstic.

L’Ajuntament de Rubí ha facilitat l’espai municipal que permet donar resposta a la manca d’espai que té actualment el CAP per mantenir circuits separats entre pacients amb sospita de COVID-19 i pacients que consulten per altres motius.

Amb aquest equipament es pot atendre bàsicament tot el que estigui relacionat amb la COVID-19, alliberant espai i millorant en seguretat pel que fa a la resta de l’activitat assistencial del centre d’atenció primària.

El mòdul té tres consultes, una sala per pacients amb sospita de COVID-19, una altre per a la realització de les proves diagnòstiques de la població del CAP Anton de Borja i CAP Sant Genís i una sala d’espera.

Les proves PCR es realitzen en horari de tarda i a partir de la propera setmana l’atenció  COVID-19 serà de 8 a 20 hores.


(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea