dijous, 29 de juliol de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa present en el 'Mapa Next Generation Terrassa 2021'

El Consorci Sanitari de Terrassa present en el 'Mapa Next Generation Terrassa 2021'


Terrassa, 17 de maig de 2021. La Ciutat de Terrassa presenta 40 projectes englobats en 4 eixos principals per aconseguir finançament dels programes europeus Next Generation, com a principal proposta per reactivar l’economia de la ciutat i del seu àmbit d’influència, i fer un salt endavant en el nou entorn econòmic que es preveu pels propers anys.

Així s'ha explicat en l'acte de presentació que s'ha celebrat aquest matí al Parc Audiovisual de Catalunya i que ha comptat entre d'altres, amb la presència de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i del gerent del CST, Alfredo Garcia.

Dins l'eix "d'especialització competitiva territorial", que té com a finalitat posicionar Terrassa en sectors com l'audiovisual i la salut, és on el Consorci Sanitari de Terrassa dóna un pas endavant aportant 4 projectes:


ONE-STOP e-WINDOW. Aquesta eina informàtica té com a objectiu principal atendre a l’usuari en el nivell assistencial més adequat, amb el recurs professional més efectiu, amb major corresponsabilitat i coordinació entre atenció primària i hospitalària per assegurar una millor continuat assistencial.

Hemodihealth. Pretén implementar un nou model de prestació dels serveis d’hemodiàlisis domiciliària i hemodiàlisi peritoneal, incorporant plataformes de Telemonitorització de paràmetres clínics i biomètrics, així com programes d’activitat física adreçats als pacients amb insuficiència renal per a dur a terme la gestió clínica i monitorització digital dels tractaments i programes de diàlisi, oferint aquest servei en el domicili dels usuaris.

Plataforma eMedRec. La seva finalitat és la de millorar la seguretat en l’ús de la medicació en les transicions assistencials mitjançant una plataforma digital de suport a la conciliació de la medicació integrada en els processos de prescripció electrònica i per tant utilitzada de manera sistèmica, maximitzant-ne l’impacte en la seguretat de tots els pacients

NAUTILUSAquesta plataforma d'intel·ligència artificial s'utilitzarà per identificar, predir i intervenir sobre els símptomes persistents en les persones que han patit la COVID-19.

Podeu recuperar l’acte de presentació de Terrassa Next Generation 2021 al següent enllaç:

 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea