dijous, 23 de maig de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat amb el Premi a l'Excel·lència i amb dos diplomes en els premis de Benchmarking CSC / ARQ

El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat amb el Premi a l'Excel·lència i amb dos diplomes en els premis de Benchmarking CSC / ARQ

 

 

Terrassa, 05 de juny de 2018 - El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 han lliurat els premis de benchmarking CSC/ARQ als hospitals bàsics, als hospitals de referència i als hospitals d’alta tecnologia en la 3a  edició emmarcada en el projecte, iniciat l’any 2015, “Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ)”.

Dins d’aquest context l’Hospital de Terrassa ha estat guardonat amb un dels dos Premis a l’excel·lència en la categoria d’Hospitals de Referència.

També ha estat premiat amb un diploma per haver obtingut els millors resultats en els indicadors analitzats en la categoria de Benchmarks en Reingressos i en Benchmarks en Mortalitat; premis que ha recollit, el director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa, Alfredo Garcia.

L’objectiu de la Jornada ha estat reconèixer als hospitals que obtenen millors resultats en l’avaluació del rendiment i de la qualitat assistencial, referits al període 2017, a partir d’indicadors objectius. En aquest sentit s’analitzen la gestió de les estades, la cirurgia major ambulatòria, la mortalitat, les complicacions intrahospitalàries i els reingressos clínicament relacionats.

El lliurament de premis l’ha fet el president del CSC, Manel Ferré, a la Jornada celebrada al Cosmocaixa de Barcelona on s’han reunit prop d’un centenar de professionals del sector sanitari català.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea