dijous, 29 de juliol de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents


Terrassa, 21 de juliol de 2021. Cinquanta residents d’arreu de la geografia catalana, espanyola, europea i sud-americana s’han incorporat tant a l’Hospital de Terrassa com a la resta de centres del Consorci Sanitari de Terrassa, amb l’objectiu d’iniciar el seu període formatiu que durarà entre dos i cinc anys depenent de l’especialitat escollida.

Enguany el CST compta amb 21 especialitats acreditades: Salut mental, geriatria, atenció familiar, llevadores, al·lergologia, cirurgia general, geriatria, oftalmologia, nefrologia, cirurgia ortopèdica i traumatològica, obstetrícia i ginecologia, atenció familiar i comunitària medicina interna, psiquiatria, pediatria, anestesia i reanimació, radiodiagnòstic, psicologia clínica i medicina del treball) a més 5 Unitats Docents Multiprofessionals: Atenció Familiar i Comunitària, Obstetrícia i Ginecologia, Salut Mental, Geriatria i des d’aquest any, també Pediatria.

La nostra experiència docent comença fa 40 anys amb la formació MIR a la que posteriorment s’afegeix la formació PIR i IIR amb l’acreditació de les Unitats Docents Multiprofessionals. Ens esforcem en oferir una formació en equips multidisciplinaris, amb visió holística, centrada en les persones i amb un seguiment personalitzat i proper a través de la figura del tutor. La docència és una de les nostres vocacions i tota l’organització i els seus professionals hi estem compromesos compartint tot el coneixement entre nosaltres i amb la resta de la comunitat científica.

Donada la situació actual, no hi hagut el tradicional acte institucional de benvinguda als residents que s’emplaça al setembre si l’evolució de la pandèmia ho permet.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea