dilluns, 17 de febrer de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

II Jornada territorial de nefrologia: abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràfica

II Jornada territorial de nefrologia: abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràficaTerrassa, 7 de febrer de 2020. L’Hospital de Terrassa va acollir per segona vegada la  Jornada Territorial de Nefrologia oberta a tots els professionals sanitaris de l´àmbit nefrològic català.

(+)
Acte de reconeixement al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa

Acte de reconeixement al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 30 de gener de 2020. El passat 30 de gener es va celebrar a l’Hospital de Terrassa l’acte anual de reconeixement i agraïment al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

(+)
Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions SanitàriesTerrassa, 30 de gener de 2020. Un any més hem rebut a l’Hospital de Terrassa la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany és la XXa edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

(+)
Els Reis d

Els Reis d'Orient passen per l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 6 de gener de 2020. De bon matí, els reis d’Orient han passat per l’Hospital de Terrassa per repartir les joguines a tots els infants ingressats. 

(+)
Voluntaris del Decathlon porten alegria a l’Hospital de Terrassa

Voluntaris del Decathlon porten alegria a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020. Els voluntaris de Decathlon han visitat l’Hospital de Terrassa i han portat il·lusió als infants ingressats a Pediatria i als pacients de Convalescència. Des del Consorci Sanitari de Terrassa els agraïm la seva solidaritat i la seva alegria un any més. 

(+)
El Real Club De Golf El Prat, solidari en favor dels més petits

El Real Club De Golf El Prat, solidari en favor dels més petits


Terrassa, 3 de gener de 2020. Aprofitant la 62ª edició del Torneig Nadalenc del Club, els socis del Real Club de Golf El Prat (RCGP) han organitzat una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels nens hospitalitzats.

(+)
El Club de handbol Terrassa visita els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa

El Club de handbol Terrassa visita els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020. Una representació del Club de Handbol Terrassa ha visitat als nens i nenes que estan ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital de Terrassa per felicitar-los les festes.

(+)
Cirsa solidària amb els més menuts ingressats a l’Hospital de Terrassa

Cirsa solidària amb els més menuts ingressats a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020. Treballadors de l’empresa Cirsa de Terrassa van organitzar, per segon any consecutiu, una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa en aquestes dates tan entranyables.

(+)
Visita dels jugadors i jugadores del Terrassa FC a l’Hospital de Terrassa

Visita dels jugadors i jugadores del Terrassa FC a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020 - Membres del primer equip, directiva, cos tècnic així com jugadores de l’equip femení del Terrassa FC han visitat la planta de pediatria i urgències pediàtriques de l’Hospital de Terrassa per fer entrega de joguines als nens, que en dates tant assenyalades com aquestes, es troben hospitalitzats.

(+)
Els Club de rugby Carboners de Terrassa visiten als infants Ingressats a l

Els Club de rugby Carboners de Terrassa visiten als infants Ingressats a l'Hospital de TerrassaTerrassa, 2 de gener de 2020. Una gran representació de l’equip masculí i femení del Club de Rugby Carboners de Terrassa juntament amb els pares i mares han visitat per cinquè any consecutiu l’Hospital de Terrassa amb la intenció de compartir la tarda i portar somriures i regals als infants que han de passar aquestes dates ingressats.

(+)
El Patge Xiu Xiu a l

El Patge Xiu Xiu a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 30 de desembre de 2019. Com ja és tradició l’Hospital de Terrassa ha rebut la visita del Patge Xiu-Xiu, el patge reial de Terrassa,  que ha anat a la planta de pediatria i  a Urgències pediàtriques per a recollir les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d’Orient i repartir caramels i somriures a tots els infants ingressats.

(+)
Cantada de nadales a l’Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer, Hospital de Dia Sant Jordi i Llar Tutelada de Rubí

Cantada de nadales a l’Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer, Hospital de Dia Sant Jordi i Llar Tutelada de Rubí23 de desembre de 2019. El passat mes de desembre un grup de treballadors i treballadores del CST van fer la tradicional cantada de nadales a l’Hospital i Llar Residencial Sant llàtzer, a l’Hospital de Dia Sant Jordi i a la Llar Tutelada de Rubí.

(+)
El Patge Reial visita el Centre de Salut Mental Infantojuvenil  (CSMIJ) de Rubí

El Patge Reial visita el Centre de Salut Mental Infantojuvenil (CSMIJ) de Rubí


Rubí, 23 de desembre de 2019. Des de fa ja uns anys i coincidint amb les festes nadalenques, des del CSMIJ s’organitza una activitat pels nens que visiten el centre. Un any més vam comptar amb la presència del Patge Reial, que fou l’encarregat de convertir aquest dia en una jornada màgica pels més menuts i de recollir les cartes pels Reis d’Orient i d ’entrega’ls-hi els presents  gentilesa de l’empresa terrassenca IMC Toys.

(+)
Actualització de les tarifes del pàrquing de l

Actualització de les tarifes del pàrquing de l'Hospital de Terrassa pel 2020


Terrassa, 19 de desembre de 2019. – Aquest dimarts, a proposta de la Direcció del Consorci Sanitari de Terrassa es va presentar al Consell de Govern la renovació i l'actualització de les tarifes d’ús del pàrquing pel 2020. 

(+)
Caminada popular per La Marató de TV3 a Rubí

Caminada popular per La Marató de TV3 a Rubí


Rubí, 15 de desembre 2019. Més de 160 persones es van aplegar el passat 15 de desembre en la Caminada Popular organitzada pel CAP Anton Borja de Rubí a benefici de La Marató de TV3 pel Torrent dels Alous.

(+)
El  Consorci Sanitari de Terrassa ret homenatge als professionals jubilats l’any 2019

El Consorci Sanitari de Terrassa ret homenatge als professionals jubilats l’any 2019Terrassa, 13 de desembre de 2019. El Consorci Sanitari de Terrassa ha celebrat l'Acte de reconeixement als professionals que s’han jubilat durant l’any 2019, destacant que ha estat l’any amb més persones jubilades,  65 en total. 

(+)
Venda d

Venda d'articles nadalencs per part del Servei de Rehabilitació Comunitària


Terrassa, 11 de desembre de 2019. Els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa, de l'Àmbit de la Salut Mental del CST, han instal·lat un punt de venda al hall de l'Hospital de Terrassa i al CAP Sant Llàtzer, durant una setmana,  amb articles de regal i objectes de decoració nadalenca confeccionats per ells mateixos.

(+)
El Govern aprova una nova marca que integra la diversitat del sistema públic de salut

El Govern aprova una nova marca que integra la diversitat del sistema públic de salutEl Govern de la Generalitat ha aprovat aquest matí la creació d’una marca per identificar visualment, i d’una manera més integral i global, el conjunt del Sistema de Salut Públic de Catalunya. Aquesta marca va acompanyada d’un nou logotip i d’un nou símbol. La marca és fruit d’un treball conjunt que ha implicat i consultat, mitjançant diferents processos,  ciutadans i professionals del sistema de salut d’arreu de Catalunya.

(+)
Participació del Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal al Dia de les persones amb diversitat funcional

Participació del Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal al Dia de les persones amb diversitat funcionalLa taula de la diversitat funcional de Rubí, de la que forma part el Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal va celebrar el Dia de les persones amb diversitat funcional.

(+)
Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019

Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019Terrassa, 21 de novembre de 2019 - El passat 21 de novembre, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) va reconèixer públicament la tasca del Dr. Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, amb el Premi a l’Excel·lència Professional 2019. 

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea