dijous, 2 de juliol de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

L’alcalde de Terrassa visita a una àvia centenaria de la Llar Residencial Sant Llàtzer

L’alcalde de Terrassa visita a una àvia centenaria de la Llar Residencial Sant LlàtzerTerrassa, 29 de juny de 2020. L’alcalde Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Sra. Mònica Polo, han visitat a la Sra.Julia Ribera, àvia centenària resident a la Llar Residencial Sant Llàtzer per retre-li un petit homenatge. En representació del Consorci Sanitari de Terrassa hi ha estat present el seu President, Sr. Eusebi Cima. 

(+)
Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa

Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa 25 de juny de 2020 – El president del Consell de Govern, Eusebi Cima, ha comunicat a la direcció del CatSalut la seva disposició a deixar la presidència del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) , càrrec que exercia des de fa més de 4 anys, havent assolit els objectius que s’havia proposat  pel seu mandat.

(+)
L’entrenador i exfutbolista Xavi Hernàndez fa una donació de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa i a Proton New Energy Future

L’entrenador i exfutbolista Xavi Hernàndez fa una donació de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa i a Proton New Energy Future·  Producció de les primeres unitats d’un mòdul de distribució intel·ligent per augmentar la capacitat d’atenció mèdica a les UCI.

·  Humanització de l’espai d’obstetrícia i sala de parts de l’Hospital de Terrassa.Terrassa, 18 de juny de 2020. – El terrassenc i exjugador del FC Barcelona Xavi Hernàndez i la seva família han fet una donació de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) en el marc de la pandèmia del Covid-19.

(+)
El futbolista egarenc Dani Olmo fa una donació econòmica al Consorci Sanitari de Terrassa

El futbolista egarenc Dani Olmo fa una donació econòmica al Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 15 de juny de 2020. El futbolista terrassenc Dani Olmo, actual jugador del Leizpig (Bundesliga), ha fet una donació econòmica  al Consorci Sanitari de Terrassa amb motiu del Covid-19. Olmo ha participat en la primera fase de la campanya #THEBIGGESTGAME, a través de l'app Shirtum, per a recaptar fons en la lluita contra la pandèmia. 

(+)
Informació del Centres d

Informació del Centres d'Atenció Primària del CST


Des del Consorci Sanitari de Terrassa demanem anar al CAP només en cas d'urgència o visita inajornable i SEMPRE TRUCANT ABANS PER TELÈFON.

Les consultes, la gestió de visites, la tramitació de baixes laborals, la renovació del pla de medicació i la consulta de proves i diagnòstics es poden continuar fent de forma no presencial

(+)
Proton i CST avancen en el desenvolupament d’un mòdul de distribució intel·ligent per respiradors

Proton i CST avancen en el desenvolupament d’un mòdul de distribució intel·ligent per respiradorsEl dispositiu ja s’ha experimentat amb animals i en breu estarà disponible pel mercat sanitari 

(+)
Internes del Centre Penitenciari Brians 1 confeccionen flors pels professionals del Consorci Sanitari De Terrassa

Internes del Centre Penitenciari Brians 1 confeccionen flors pels professionals del Consorci Sanitari De TerrassaTerrassa, 12  de maig de 2020. – Una representació del Centre Penitenciari de dones Brians1 encapçalada per l’Elisabet Bernad, subdirectora del centre i la Marie Morales, dinamitzadora socioeducativa,  han donat avui, a l’Hospital de Terrassa, les flors de paper que les recluses d’aquest centre han estat confeccionant com a mostra d’agraïment a la feina feta tan pels professionals assistencials, com pel personal de neteja del CST durant aquesta crisis sanitària.

(+)
Nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.

Nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.


El Consorci Sanitari de Terrassa i Proton New Energy amb el suport del Centre Tecnològic Leitat, preparen un nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.

(+)
Video de suport per animar a pacients i familiars de la Llar residencial i l’Hospital Sant Llàtzer

Video de suport per animar a pacients i familiars de la Llar residencial i l’Hospital Sant LlàtzerTerrassa, 1 d’abril de 2020. L’equip de l’Hospital de Sant Llàtzer i la Llar Residencial del Consorci Sanitari de Terrassa, han realitzat conjuntament  un vídeo per animar als pacients i familiars i també per agrair als companys i companyes d’aquests centres el paper tant important que estan realitzant davant la pandèmia del COVID-19.

(+)
Nou horari del CAP Sant Genís de Rubí

Nou horari del CAP Sant Genís de Rubí(+)
Accés restringit a l

Accés restringit a l'Hospital de TerrassaTerrassa, 23 de març de 2020.  Us informem que en motiu de la pandemia del Coronavirus que ens afecta de ple s'ha restringit l'entrada a l'Hospital de Terrassa. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació d’un respirador 3D

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació d’un respirador 3DTerrassa, 22 de març de 2020. El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació i fabricació d’un respirador de campanya amb tecnologia 3D

(+)
Mesures restrictives a l

Mesures restrictives a l'Hospital de Terrassa i a tots els dispositius CST a partir del 16/03/20D'acord amb les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, es restringeixen de manera taxativa les visites als hospitals públics i residències.

(+)
El CST lliura el premi “Esportista Promesa de l’any 2019” a la jove jugadora d’hoquei herba Júlia Strappato

El CST lliura el premi “Esportista Promesa de l’any 2019” a la jove jugadora d’hoquei herba Júlia StrappatoEl divendres 6 març es va celebrar una nova edició de la Nit de l’Esportista de Terrassa al Teatre Principal amb la participació del Consorci Sanitari de Terrassa.


(+)
Sessions informatives sobre el Coronavirus

Sessions informatives sobre el Coronavirus


Terrassa, 27  de febrer de 2020. La direcció del CST va organitzar dues sessions, en torn de matí i vespre, per informar als professionals sobre tots els aspectes relacionats amb el Pla de Contingència del Coronavirus (SARS-CoV-2) que s’està aplicant a tots els dispositius del Consorci Sanitari de Terrassa.

(+)
Jornada de cardiologia. Actualització dels protocols de coordinació entre AP i cardiologia de les malalties cardiovasculars més prevalents

Jornada de cardiologia. Actualització dels protocols de coordinació entre AP i cardiologia de les malalties cardiovasculars més prevalentsTerrassa, 13 de febrer de 2020. El dijous 13 de febrer es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada sobre “Actualització dels Protocols de coordinació entre Atenció Primària i Cardiologia en les malalties cardiovasculars més prevalents”, organitzada pel Servei de Cardiologia del CST.

(+)
II Jornada territorial de nefrologia: abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràfica

II Jornada territorial de nefrologia: abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràficaTerrassa, 7 de febrer de 2020. L’Hospital de Terrassa va acollir per segona vegada la  Jornada Territorial de Nefrologia oberta a tots els professionals sanitaris de l´àmbit nefrològic català.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa celebra els seus 30 anys

El Consorci Sanitari de Terrassa celebra els seus 30 anys


Terrassa, 7 de febrer de 2020. El passat 7 de febrer i com a colofó als diferents actes commemoratius del 30è aniversari del Consorci Sanitari de Terrassa duts a terme durant el 2019, es va celebrar un sopar al Recinte Firal Terrassa que va reunir a més de 500 professionals del CST i que va estar plegat de sorpreses i actuacions musicals.

(+)
Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí

Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí


Terrassa, 6 de febrer de 2020. El passat 6 de febrer va arrancar la primera Escola de Salut de Rubí, organitzada pel CAP Anton de Borja amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, amb una sessió inaugural que va comptar amb la presència de la regidora de Salut, Marta Oliva Martín, i de diferents responsables del centre d'atenció primària. 

(+)
Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions SanitàriesTerrassa, 30 de gener de 2020. Un any més hem rebut a l’Hospital de Terrassa la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany és la XXa edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea