divendres, 17 de setembre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

VACUNACIÓ CONTRA LA COVID19 AL CONSORCI SANITARI DE TERRASSA

VACUNACIÓ CONTRA LA COVID19 AL CONSORCI SANITARI DE TERRASSA


Terrassa, 10 de setembre de 2021.- Us informem dels horaris i tipus de vacunes al Consorci Sanitari de Terrassa per la setmana del 13 al 17 de setembre.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa presenta el seu nou Pla Estratègic

El Consorci Sanitari de Terrassa presenta el seu nou Pla Estratègic


Terrassa, 9 de setembre de 2021. – El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), presenta el PLA ESTRATÈGIC 2021-2024 que esdevé el full de ruta de l’organització per a 4 anys, i ha d’impulsar al CST a afrontar els nous reptes que es presenten en un context altament exigent. 

(+)
NOUS HORARIS DE VISITES A L’HOSPITAL DE TERRASSA I A L’HOSPITAL SANT LLÀTZER

NOUS HORARIS DE VISITES A L’HOSPITAL DE TERRASSA I A L’HOSPITAL SANT LLÀTZERTerrassa, 1 de setembre de 2021.  Amb motiu de l'evolució epidemiològica actual, a partir del dijous 2 de setembre, aquests seran els nous horaris de visites als pacients ingressats a l'Hospital de Terrassa i a l'Hospital de Sant Llàtzer (feu clic a la notícia)

(+)
El Servei d

El Servei d'Oncologia Radioteràpica de Manresa ha atès més de 2.500 pacients en els primers cinc anys d'activitatAquest estiu ha fet cinc anys que el Servei d’Oncologia Radioteràpica, ubicat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i gestionat pel Consorci Sanitari de Terrassa, va posar-se en funcionament. Durant aquest temps, s’han atès al voltant de 550 pacients cada any de les comarques del Bages, Berguedà, Cerdanya, Moianès i Solsonès. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa dóna 10 respiradors a hospitals de Tunísia

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna 10 respiradors a hospitals de Tunísia


Terrassa, 5 d'agost de 2021. El Consorci Sanitari de Terrassa ha fet donació de 10 duplicadors intel·ligents d'oxigen a l'Ajuntament de Tunis que serà l'encarregat de repartir-los a diferents hospitals de la ciutat.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa fa donació de duplicadors de respiradors per Cooperació Sanitària

El Consorci Sanitari de Terrassa fa donació de duplicadors de respiradors per Cooperació SanitàriaTerrassa, 28 de juliol de 2021. El CST, en coordinació amb l’Àrea de Relacions Internacionals i Cooperació Sanitària del Departament de Salut, ha entregat a l'Associació Cultural Mensajeros para la Defensa de los Derechos Humanos y la Democracia, els primers 20 mòduls que dupliquen la capacitat d'aparells respiradors i que aniran destinats a Guinea-Conakri

(+)
El Servei de Cures Pal·liatives del CST, el primer d

El Servei de Cures Pal·liatives del CST, el primer d'Espanya en rebre l'acreditació d'atenció al pacient amb dolor oncològicTerrassa, 23 de juliol de 2021. El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat el primer centre hospitalari d'Espanya que ha rebut el certificat expedit per la Sociedad Española de Calidad Asistencial (SECA) conforme compleix amb els criteris de qualitat de la Norma d'Acreditació d'Atenció al Pacient amb Dolor Oncològic (ACDON).

(+)
Primera cirurgia robòtica de pròtesis de genoll a l

Primera cirurgia robòtica de pròtesis de genoll a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 23 de juliol de 2021. Aquest mes de juliol s’ha fet la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll per part de la Unitat de Genoll del Servei de Traumatologia de l’Hospital de Terrassa.

(+)
Accés restringit de visites als hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa

Accés restringit de visites als hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 21 de juliol de 2021. Amb motiu de l'evolució epidemiològica i per garantir la seguretat dels pacients i professionals, a partir de dijous 22 de juliol no es permeten les visites a pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa ni a l'Hospital de Sant Llàtzer

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents


Terrassa, 21 de juliol de 2021. Cinquanta residents d’arreu de la geografia catalana, espanyola, europea i sud-americana s’han incorporat tant a l’Hospital de Terrassa com a la resta de centres del Consorci Sanitari de Terrassa, amb l’objectiu d’iniciar el seu període formatiu que durarà entre dos i cinc anys depenent de l’especialitat escollida.

(+)
Dispositiu de detecció ràpida d’infecció de COVID-19 a l

Dispositiu de detecció ràpida d’infecció de COVID-19 a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 7 de juliol de 2021. El Consorci Sanitari de Terrassa posa en marxa, a partir del 8 de juliol, un dispositiu de detecció ràpida d’infecció de COVID-19 durant tot aquest mes.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa, guardonat en la 135 edició dels Premis Cambra

El Consorci Sanitari de Terrassa, guardonat en la 135 edició dels Premis Cambra


Sant Cugat del Vallès, 30 de juny de 2021. El Teatre-Auditori de Sant Cugat s'ha vestit de gala per acollir la 135a edició dels Premis Cambra que atorga aquesta entitat anualment.

(+)
El Dr. Javier Alonso, premi a la millor tesi doctoral 2020

El Dr. Javier Alonso, premi a la millor tesi doctoral 2020


Terrassa, 22 de juny de 2021. El Dr. Javier Alonso, traumatòleg del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha rebut el premi a la Millor Tesi Doctoral de Cirurgia Ortopèdica Traumatològica (COT) presentada en el transcurs de l'any 2020 titulada  "Estudi de les plàsties de Dorsal Ample i Rodó Major en les artroplàsties totals invertides  d'espatlla" que atorga anualment la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica.

(+)
En curs la segona fase de la humanització de pediatria de l’Hospital de Terrassa

En curs la segona fase de la humanització de pediatria de l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 22 de juny de 2021. Aquesta setmana ha començat la segona fase de la Humanització de la planta de Pediatria de l’Hospital de Terrassa. Les accions previstes consisteixen en la instal·lació de vinils amb motius infantils a les portes del passadís de la planta de Pediatria, així com a les habitacions.

(+)
Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament vers les persones grans

Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament vers les persones gransEl Consorci Sanitari de Terrassa se suma al Manifest de la Taula contra el Maltractament de la Gent Gran 

(+)
El projecte NAUTILUS escollit per la Marató de TV3

El projecte NAUTILUS escollit per la Marató de TV3


Terrassa, 14 de juny de 2021. El projecte NAUTILUS presentat pel grup de recerca Cervell Cognició i Conducta de la Fundació Joan Costa Roma - Consorci Sanitari de Terrassa, que lidera la Dra. Maite Garolera ha estat seleccionat com un dels projectes finançats per la Marató de TV3 d’enguany dedicada a la COVID-19.

(+)
El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal (SRC) obre una exposició artística amb el títol “El Silenci”

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal (SRC) obre una exposició artística amb el títol “El Silenci”Terrassa, 14 de juny de 2021. El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal (SRC) obre una exposició artística amb el títol “El Silenci”. La mostra és un conjunt d’expressions personals que retraten la interpretació del silenci.
(+)
Dia Europeu de la prevenció del Càncer de Pell al Consorci Sanitari de Terrassa

Dia Europeu de la prevenció del Càncer de Pell al Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 11 de juny de 2021. En els últims 20 anys, la quantitat de tumors malignes de pell detectats a les consultes, s’han incrementat més d’un 77%, probablement degut a la major conscienciació de la població envers els tumors malignes de pell i a l’envelliment de la població.

(+)
Acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa

Acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 11 de juny de 2021. El Ministerio de Sanidad ha resolt la reacreditació de la Unitat Docent de Pediatria a la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria del CST  que a partir d’ara passarà a tenir 2 places d’infermera interna resident (IIR) que s’afegeixen a les 2 de metge intern resident (MIR) que hi havia fins ara.

(+)
Dia Mundial de l

Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple al Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 30 de maig de 2021. L'Esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central (cervell i / o medul·la) de causa no ben coneguda, però de base immunològica, de manera que es produeix un dany a la mielina que recobreix el sistema nerviós, per això és anomenada malaltia desmielinitzant. Afecta tant a persones adultes com a joves, i és més freqüent en dones.


(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea